Etiketter

, , , ,

julia_webVi hade för ovanlighetens skull kommit iväg från jobbet i tid och stod på ICA i full färd med att plocka varor, då telefonen ringde. Det var ett par som ska gifta sig och ville ha hjälp med sin inbjudan. Shoppingen fick avslutas tvärt och vi skyndade tillbaka till jobbet. Utanför väntade ett glatt ungt par som skall gifta sig i augusti.
Vi bjöd in våra nya kunder och pratade papper, typsnitt och olika tryck. Sedan kunde åkte vi  hem med vetskapen om att  ännu ett bröllop skall stånda i sommar.

julia2_webFörra veckan var det dags igen, men den här gången gjorde vi en lite annorlunda, ruffig och enkel bröllopsinbjudan. Omslaget gjordes av återfunnet naturpapper, i boktryck med den lite ovanliga ”Marocko trästil”.  Insidan fick ett mycket vackert papper, texten satte i Palatino 12 p – boktryck förstås.
Som extra dekoration band vi runt ett natursnöre.

var det det där med OSA, Om Svar Anhålles Hur många kommer egentligen? Experternas råd: Gör en inbjudan som folk helt enkelt inte kan låta bli att besvara! Några tips hittar du på Bored Panda.

Annonser