Etiketter

, , , , ,

Designmarket 1 webÅrets julmarknadsvariant av à la London sedd lite från ovan.

var à la London, Göteborgs Designmarknad, över för den här gången.
Två roliga, givande och tämligen intensiva dagar.
Mycket snack vart det också, för vi ville ju förklara för de besökare som stannade till vad som är så speciellt med Rundqvist & Co:s produkter.
Ja alltså, de stannade förstås till för att de såg att våra tryck är speciella – men sen är det ju det där med Återfinna & Återvinna, hur boktryck och gamla klichéer fungerar, hur vi använder oss av rest- och spillpapper från Rundqvists Boktryckeri och … oj, där gick visst säljsnacket igång igen!
Det var nästan lite synd om våra grannar Ami Olin Nordenmarker och Filippa Levemark som stod på varsin sida om oss och sålde sina väldigt fina konstverk.
Deras öron såg allt lite trött röda ut mellan varven.

Många som köpte våra konstryck av gamla filmstjärneklichéer ville veta lite mer om vilka filmer och skådespelare som är på bilderna. Information som vi missat att få med och som vi lovade berätta om här i bloggen. Är du intresserad, så varför inte klicka i att följa oss?

Mellan varven hann vi också glida runt och plåta lite av allt spännande som fanns med på designmarknaden, men de bilderna får ni vänta lite på.
I morgon drar den vanliga arbetsveckan igång och nu är det dags för lite söndagsro (läs soffan och dumburken).
Ses!

Annonser