Etiketter

, , , , , , , ,

Artcaching 18 aug Korsvägen 11_webKorsvägen var först ut då konsttryck nr 2 i #Artcaching började spridas över staden i tisdags. Direktpress var på plats för att föreviga.

Cicero vSiri 1”Cicero vs Siri” – analog boktryckarkonst kontra digital vägledare. Eller kanske rent av i skön förening?
Just nu går konsttryck nr 2 i #Artcaching upp på ”en annonspelare nära dig”.
Kulturkalaset må vara över, men konstfesten #Artcaching fortsätter. Direkt från kreatörerna i Rundqvist & Co via de gamla avdragspressarna i Rundqvists Boktryckeri.
Fast du får nog skynda dig om du vill fånga veckans konsttryck. Det är många budskap som trängs om utrymmet på stadens annonspelare och rätt som det är häftas annat över. Lager på lager.
Hur du fångar?
Antingen genom att ta en bild, tagga med #artcaching och posta i något digitalt flöde eller så plockar du helt enkelt ner trycket och tar med dig hem.
Även då blir vi förstås glada om du tar en bild, taggar och postar.

Cicero2Som sagt, vi hänger framför allt på de närmare 40 annonspelarna som Göteborgs Stad tillhandahåller, men även på ställen som exempelvis Röda Sten, Frölunda Kulturhus, Bengans etc.
Lycka till i konstjakten!

Om Cicero och Siri:
Cicero är en måttenhet som används inom typografin. Cicero ingår i det så kallade Didotsystemet (introducerat på 1700-talet avFrançois Ambroise Didot) och motvarar 4,513 mm.
Siri är en ”personlig assistent” i Apples operativsystem för mobiler och paddor.
Annonser