Om oss

shapeimage_11.pngDen här bloggen handlar om vad som händer i Rundqvists huset.
I huset samsas idag två olika verksamheter, dels det välkända gamla Göteborgsföretaget Rundqvists Boktryckeri AB och dels det nystartade Rundqvist & Co.
I bloggen berättar vi om både stort och smått och ger förhoppningsvis lite inspiration och tips på köpet.

Rundqvists Boktryckeri har vi arbetat med det tryckta ordet i över 100 år. Idag kan vi erbjuda det mesta inom grafisk produktion och hjälper dig från idé till färdig produkt.
Vi formger och trycker allt från böcker till broschyrer, affischer, kuvert, bröllopsinbjudningar, visitkort med mera. Som tryckkonsult hittar vi det bästa och mest ekonomiska sättet att arbeta med varje beställning så att slutresultatet blir en produkt du är riktigt nöjd med.
Vi hjälper dig även med webbsidor och marknadsföring genom sociala medier.
Är du ute efter det där alldeles extra kan vi även erbjuda gammaldags boktryck. Vi har en stor skatt med kompletta uppsättningar av flera olika typsnitt och många spännande klichéer. Rundqvist Boktryckeri startades av bokbindaren Carl Rundqvist år 1908 och drivs idag i fjärde generationen av Mikael Rundqvist.

Rundqvist & Co är en ekonomisk förening som utvecklar och tillverkar nya spännande produkter av bland annat återvunnet restmaterial från tryckeriet.
Inte minst har vi tagit det gamla boktryckeriet till våra hjärtan och försöker kombinera det gamla hantverket med allt nytt och spännande vi kreerar.

OM BLOGGEN:

Vi är flera som turas om att skriva i bloggen. Eventuella åsikter och dylikt står naturligtvis för respektive skribent och är inte representativt för någon av våra verksamheter.

Kontakta oss på:
Rundqvist Boktryckeri AB
Nellickevägen 10
412 63 Göteborg
Tel: 031-40 11 07
Mobil: 0761-877742
Mail: info@rundqvistco.se

1 thought on “Om oss”

 1. Lilla Tryckeriet skriver:

  Hej Rundqvist!
  Roligt att hitta er blogg. Intressant, den ska jag följa. Lilla Tryckeriet är ett mikrotryckeri i Stockholm. Jag köpte en Vinge för ett år sedan cirka och förhoppningen är att jag ska kunna kombinera tryckandet med mitt dagliga värv som formgivare. Än så länge är det på någon slags hobbynivå. Man har väldigt mycket att lära. Helst vill jag jobba med bly- och trätyper, men min uppsättning stil är väldigt begränsad ännu så länge. Ni kanske känner till någon som har en regal antikva eller grotesk till salu?

  Kolla gärna in http://lillatryckeriet.wordpress.com/

  Ha det gott!
  /john

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s